Mistrovství Farského rybníčku se vrací…

Uzavření ekonomiky a potažmo i celé naší společnosti v nedávné minulosti se podepsalo i na fungování místní organizace ČRS Praha 4 Modřany. Nejen že jsme nemohli uspořádat pravidelné výroční členské schůze pro naše členy, ale omezilo nás to i v uspořádání pravidelných dětských rybářských závodů, které jsme na našem Farském rybníčku organizovali již od roku 2017.

Vzhledem k tomu, že jsme se již při 1. ročníkem soutěže setkali s pozitivními reakcemi jak ze strany dětí, tak i ze strany jejich rodičů, udělali jsme z této soutěže každoroční tradici. Z výše uvedených důvodů jsme však poslední závody zorganizovali v červnu 2019 a následně měla tato naše „tradice“ tříletou pauzu.

Protože „tradice je tradice“ a protože nám letošní rok už nic zásadního nebrání soutěž uspořádat, vracíme se k těmto dětským závodům, nazvaným „Mistrovství Farského rybníčku“ a rádi uvítáme všechny dětské zájemce do 15 let o sportovní rybolov s jejich rodiči na 4. ročníku naší populární společné akce.

Závody budeme pořádat v sobotu 17.6.2023 na standardním místě, tzn. na Farském rybníčku, v ulici U Domu služeb.

Prezentace účastníků bude od 8:00 do 9:00 h, vlastní závody pak začnou od 9:00 h. Ukončení závodů předpokládáme asi ve 13:00 h s následným vyhlášením výsledků.

Závody jsou určeny pro děti a dorost do 15 let, účast je bezplatná a je určena i pro děti bez rybářského lístku. Každý účastník si vylosuje lovné místo a bude mu zapůjčen jeden rybářský prut včetně nástrah. Vlastní nástrahy budou zakázány a v případě porušení pravidla to bude důvod k diskvalifikaci. Zároveň musí mít každý soutěžící s sebou doprovod dospělé osoby, přičemž při prezentaci bude třeba odevzdat „Souhlas rodičů se zpracováním osobních údajů o dítěti“, který zasíláme elektronicky po přihlášení k závodům.

Přihlášky k účasti na závodech prosím zasílejte na e-mail: info@rybari-modrany.cz.

Počet přihlášených účastníků bude s ohledem na kapacitu Farského rybníčku omezen hranicí cca. 30 účastníků.

ĆRS-MO Praha 4 Modřany

Leave a Reply